Tirštinamasis uogienių mišinys su pektinu „Alvo“
Tai natūralus augalinės kilmės tirštiklis, gaunamas iš įvairių vaisių ir daržovių. Pektinas naudojamas verdant uogienes, džemus, drebučius, gaminant saldainius, marmeladą, zefyrus, įdarus, desertus ir t. t.
Naudojimas: vieną pakelį tirštinamojo mišinio naudoti 2 kg uogų ir 1 kg cukraus.
Gamybos būdas: tirštinamąjį mišinį sumaišyti su uogomis ir cukrumi. Užvirinti ir maišant virti 3-5 min. Karštą uogienę nedelsiant išpilstyti į stiklainius.
Privalumai: skaidri, graži, natūralių uogų ar vaisių spalva, džemo konsistencija. Trumpas virimas.
Grynasis kiekis:
100 g
Maistingumo informacija:
- Energinė vertė (kJ / kcal): 1315 / 314
- Riebalai: 0.0 g
- Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0.0 g
- Angliavandeniai: 78 g
- Iš kurių cukrų: 76 g
- Skaidulinės medžiagos: 14 g
- Baltymai: 0.3 g
- Druska: 0.6 g